Experiències Experimenta 2017: Làmpada multicolor amb leds monocromàtics

Com és habitual, l’alumnat que participa a la Fira-Concurs Experimenta ha realitzat un text on a més d’explicar bàsicament el seu projecte relaten la seva experiència personal. Benvinguts  al primer capítol de Experiències Experimenta 2017: Làmpada multicolor amb leds monocromàtics. Esperem que siga del vostre agrado.

Experiències Experimenta 2017: Làmpada multicolor amb leds monocromàtics

El darrer 2 d’Abril anàrem a la fira Experimenta tots els representants del projecte de la Làmpada Led per a exposar al públic el nostre projecte. Durant més de 3 mesos estiguérem preparant el projecte que pareix senzill però ha tingut moltes complicacions. Començarem aprenent a encendre i apagar Leds, i poc a poc millorarem fins encendre’ls i controlar-los per Bluetooth per mitjà d’una aplicació mòbil.

Aquesta aplicació va ser creada 100% per nosaltres, al igual que el codi de l’Arduino amb el que es controlaven els Leds. Per últim, varem fer la carcassa demanant-la a una persona externa del grup, que es diu Ernesto, que ens ajudà a açò i a altres problemes que tenia el projecte. Finalment aconseguirem dur el projecte a Experimenta. A continuació vos deixem les nostres experiències sobre la fira:

Experiència Clara:

Vaig començar el dia despertant-me a les 7 del matí per a arribar a les 8 al col·legi, on estàvem tots els alumnes de 4t de Tecnologia, alguns de 3r i a més una companya que ens acompanyava per a donar suport. Ens vam dividir en diversos cotxes i vam fer camí cap al Palau de les Arts i les Ciències de València. Quan vam arribar, ens va tocar esperar a la porta ja que el professor va tindre que anar a per les acreditacions i a per el lloc que ens tocava. Al entrar, la nostra taula era la T-2. Al començar, ja va vindre el jurat, però no estàvem preparats per a exposar, aleshores van anar a uns altres i després van torna. Em vaig posar molt nerviosa,ja que van analitzar tot el projecte i van posar algunes pegues, com que no eixia el color blanc ja que la intensitat dels leds no era la mateixa, i van suggerir posar-ne d’un altre tipus. La resta del matí va ser molt bo, ja que ,encara que al començament no va vindre cap persona. A mig matí vam esmorzar. A les 13.30 vam arreplegar i anàrem a l’auditori , i no vam rebre cap premi. Estava contenta ja que, encara que no era el millor projecte, ens vam esforçar molt en fer-ho.

Experiència Miguel Àngel:

Me vaig despertar a les 7.15 am i vam quedar els alumnes de 4t d’ESO i 3r d’ESO a les 8 del mati i vam fer camí cap al Palau de les Arts i les Ciències de València. Primer vam esperar a que obriren a les 9:15am. La nostra taula va ser T-2 i al nostre costat van estar els nostres companys del mesurador . A les 10 va passar el jurat i li vam dir que esperaren 5 minuts més .Me vaig a dar una volta amb Juan Carlos  i vam ver un projecte que hem va agradar molt el de “LA SUPER CHUFA”. I després vam anar a la sala del auditori per a saber el guanyadors. hem va agradar la experiència :).

Experiència Diego:

El dia de la fira varem aprendre moltes coses i la experiència va estar molt xula. El estar fent un projecte durant mesos i finalment haver-ho aconseguit per nosaltres mateixos i quasi sense ajuda ha estat genial. No aconseguirem cap premi però el veure com la gent atenia a les teves explicacions, preguntava i es sorprenia per el funcionament del projecte era una sensació gratificant. Sens dubte repetiria l’experiència de la fira, de realitzar el projecte i de veure l’ambient que sempre es crea tots els anys.

Experiència Juan Carlos:

La meua experiència va ser molt bona, vaig acudir a l’escola a les 8, on també van venir els alumnes de 3 E.S.O, també va venir molta gent per a animar-nos i per a donar-nos suport i més vots. Varem trobar molta gent a la fira tant presentant com observant projectes, va ser molt atrafegada per la gent que hi havia, però va ser una experiència per a no oblidar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada