Guanyadores Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic 2012-13

diplomaFa un temps ja vam anunciar que dos alumnes del nostre Centre van rebre el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic, una reconeixement de la Conselleria d’Educació va decidir crear per reconèixer públicament l’esforç i la dedicació de l’alumnat que ha cursat l’etapa satisfactòriament, fomentar valors com la superació personal i la responsabilitat, incentivar la perseverança en l’estudi i, en últim terme, millorar la qualitat del sistema educatiu i posar en relleu l’alumne que aprofita els estudis, com a exemple i inspiració per a una societat basada en el coneixement i el desenrotllament.

Per a poder optar a aquestos premis cal que l’alumne obtinga una nota mitjana d’Excel·lent (10) i en el nostre cas els alumnes que ho van aconsguir varen ser Ana Mancera Vizuete i Paula Sancho Martínez.

El darrer 24 de juny, a la ciutat de les Arts i les Ciències de València, concretament al Palau de les Arts Reina Sofia, es van fer efectiu el lliurament dels diplomes a les guanyadores. Aquestes són les imatges que corroboren l’acte.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Moltes Felicitats a les dos!

Esperem que aquest premi siga un alicient pels seus estudis i que anime a la resta de l’alumnat a millorar les seves qualifcacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada