Activitats Extraescolars

FINALITAT
Les activitats extraescolars permeten als xiquets desenvolupar el seu enginy, així com divertir-se i aprendre més sobre el que ha après en l’escola. Poden ser tallers, jocs, esports, eixides i excursions, etc. Aquestes activitats, són una via per a reforçar els eixos transversals de l’educació, així com proporcionar un suport a l’aula, afavorint al seu torn la creativitat i el desenrotllament de destreses específiques.Les activitats extraescolars es consideren importants a causa de que entenen i aprofundixen coneixements, perfeccionen habilitats i els serviran per a conéixer el món des d’una altra perspectiva. Els efectes derivats de les activitats en els alumnes, són constatables en els seus hàbits d’estudi, perquè augmenta la constància en ells mateixos, però no sols des d’instàncies educatives, sinó també des d’altres àmbits és necessari el seu desrierol i atenció.
OBJECTIUS
  • Desenrotllar satisfactòriament la seua personalitat
  • Crear actituds de comprensió
  • Aconseguir autonomia i llibertat
  • Desenrotllar les facultats creatives
  • Descarregar tensions per part dels alumnes
NORMES DE L’ACTIVITAT
Les quotes mensuals no corresponen a les hores realitzades del mes, sinó a la part proporcional del cost total del curs, per la qual cosa les quotes de totes les activitats seran iguals tots els mesos i es pagaran mensualment per rebut bancari. S’entregaran informes trimestrals personalitzats a cada alumno/a.Per a poder començar qualsevol activitat, és necessari haver entregat la fitxa d’inscripció, correctament omplida, al tutor/a del centre o al conserge.

Els rebuts es passen a partir de la primera setmana del mes. Per a donar de baixa a l’alumne/a, caldrà fer-ho abans del dia 25 del mes anterior, una vegada cobrada la quota, no es tornarà l’import, excepte en casos justificats.

Quan el nombre de participants en qualsevol grup disminuïx, es tractarà amb el centre la viabilitat de continuitat del grup, en qualsevol cas, els pares seran informats de l’acord pres.

Descarregar boletí d’inscripció: inscripció activitats extraescolars

ACTIVITATS
  • Ajedrez
  • Volleyball

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.