💜 DIA DE LA DONA TREBALLADORA – 8 de març – 💜

🏋🏽‍♀️🤼‍♀️🤸🏾‍♀️🚴🏼‍♀️👩🏼‍⚕️👩🏻‍🎓👩🏻‍🏫👩🏼‍🌾👩🏼‍⚖️👩🏿‍🍳👩🏼‍🔧👩🏾‍🏭👩🏻‍💼👩🏿‍🔬👩🏼‍💻👩🏻‍🎤👩🏽‍🎨👩🏾‍✈️👩🏼‍🚀👩🏻‍🚒👮🏾‍♀️🕵🏽‍♀️👷🏼‍♀️🤰🏽🙅🏾‍♀️🧗🏽‍♀️🧘🏻‍♀️🏊🏽‍♀️🚣🏻‍♀️⛹🏼‍♀️🏋🏾‍♀️🤽🏻‍♀️🤾🏿‍♀️🤹🏼‍♀️

La comunitat educativa es va reunir ahir per reflexionar sobre el Dia Internacional pels Drets de la Dona i la Pau Internacional que al 1977, va proclamar l’ONU.

Commemorem la lluita de la dona per la seva participació, en peu d’igualtat amb l’home, en la societat i en el seu desenvolupament íntegre com a persona.

Amb el lema “Canviem la mirada” preteniem transmetre la importància de vore més enllà, vore la dona com una persona concebida de la mateixa manera que un home i per tant amb els mateixos drets reals i legals. El vidre de l’ullera fou montat per peces de paper en el que es plasmava la biografia de dones que han tingut una rellevància a la història.

A més, les 3 etapes del centre han preparat diferents activitats per treballar aquest dia, perfilar les cares de les seues mares, fer ulleres, investigar sobre dones que han fet canvis al món (Coco Chanel, Marie Curie, Maria Montessori) i exposar-ho, elaborar polseres de color morat (color distintiu d’aquest dia), etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.