Carrera solidària

16-17_dorsal_carrera_solidaria

 El passat 25 d’Octubre hem celebrat la segona carrera solidària, tot el col·legi vam anar al parc de darrere del col·legi, des d’infantil a secundària vam córrer per una causa solidària. Enguany va haver-hi un dorsal zero, premis per a tots, molt bon ambient, ens animem tots…

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Estimades famílies:
Us volem informar que el mes d’octubre és el mes missioner, per aquest motiu el centre va a realitzar el 25 d’octubre una activitat anomenada “Cursa Missionera”.
En aquesta activitat l’alumnat realitzarà un nombre de voltes en un circuit establert durant un temps determinat. L’alumnat en connexió amb les famílies establirà un preu per cada volta al circuit (exemple: 50 cèntims per cada volta), després de finalitzar l’activitat, la setmana posterior es lliurarà una nota a cada alumne / a on figurarà el nombre de voltes i l’import que es lliurarà, aquest import l’anirà recollint cada tutor / a.
És important que aquesta circular es retorne al centre signada indicant SI col·laboren o NO a la donació plantejada.
Els diners recaptats de l’activitat seran lliurats, íntegrament, al DOMUND, per ajudar a tots els missioners que realitzen una labor d’ajuda als demés en totes les parts del món.
Sr. / Sra ………………………………………………………………………………….. pare / mare / tutor legal, l’alumne / a …………………………………………………………………………………….. del curs ………… infantil / primària / secundària
SÍ col·laborE no col·laborE
Vaig a donar …………… euros per cada volta que el meu fill / a done al circuit de la Cursa Missionera del dia 25 d’octubre.

Port de Sagunt, …… d’octubre de 2016

Signat ………………………………………….

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.