Fira EXPERIMENTA 2013

“Jose” El diumenge dia 21 vam representar al nostre col·legi en la fira de teconologia EXPERIMENTA, el nostre projecte era una persiana automàtica que funcionava amb un captador de llum (LDR) que activava un relé usat com commutador per canviar el sentit de rotació del motor. Abans de començar, ens vam dividir en grups per explicar el projecte, cosa que no es va complir, ja que vaig donar al voltant de 80 explicacions, mentres que aquests “companys” es reien i buscaven noies per explicar-li el projecte (Cosa que vaig fer jo també, per descomptat). Quan ho explicava a la gent ens donava l’enhorabona i ens preguntaven el número per poder votar-nos, segueix esperant el premi del públic, el qual l’hi van donar a una catapulta que no tenia ni piles ni accesiorios electrònics. Recomano l’experiència a tots (el concurs és de 1r a 4t de l’ESO) ja que veus un munt de projectes interessants i coneixes a molta gent.
“Quique” Quan vam arribar, ens van donar acreditacions, diplomes i samarretes. Vam anar a la nostra carpa i ja estaven els altres tres grups preparats i eren les 9:15, nosaltres ens relaxem i no vam fer res fins les 9:50, llavors vam provar el projecte i anava malament a més vam tenir diversos problemes, després, vam veure mes projectes turnant-nos , el que més va veure va ser elias,jo també vaig explicar molt però no tant com Jose, i a molta gent també. Al final no hi va haver sort però vam passar una agradable matí, una gran experiència i vam conèixer bona gent.
EliasEl  diumenge dia 21 van representar al nostre col·legi en la fira de  teconologia EXPERIMENTA, per primera vegada, també era la primera vegada  que ens presentàvem, però això és igual. El diumenge 21 d´abril van  quedar al Col·legi a les 8:30 del matí, a més portavem diversos dies amb  la brometa de qui es dormiria i al final vaig ser jo, encara em recorde  d’aquell moment en què em llevo veig l’hora i són les 8:27, llavors  surto disparat coix em vist, li dic a la meva mare que vaig tard, agafo  el desdejuni i surto cap a l’escola corrent, cap a les 8: 45 estava  arribant, ja al lluny veig Antonio, Quique i Jose amb els braços  aixecats en senyal d’esperança, quan arrive ens vam muntar al cotxe de  Rosana amb pressa i alhora amb tranquil·litat, quan vam arribar, ens van  portar al nostre lloc, vam estar alli una hora tots junts, perquè el  projecte iva al reves, quan ho solucionem i pas el jurat i s’ho  “expliquem” (per que ho va fer Jose), alli va ser l’última vegada que  vaig estar mes de 5 minuts en el lloc, com ja havia passat el jurat ens  “dividim per torns” jajajajaja, no ho vam fer, ens vam dividir per  primera vegada, vam ser jo i jose vam veure un parell de projectes i ens  separem en veure un de semblant al nostre, Jose va tornar, jo en canvi  no, em quedi amb uns nois amb un projecte que tenia una bici que donava  energia a alguna cosa semblant, a mi això no em importo em vaig pujar, i  la bici anava molt dura, els nois em van dir fluix, llavors em pique i  vaig començar a pedalejar amb totes les meves forces, els nois em van dir que parara que me l’anava a carregar i jo vaig parar pel cansansi, vaig tornar al lloc a descansar 2 minuts, em avorri i em vaig portar a Quique amb mi a veure mes proyectes, Quique es va cansar  en res i vam acabar tornant, llavors havia molta gent, Quique es va  quedar i  vaig agafar a Antonio i ens vam anar a acabar de veure els  altres projectes.
 Després  d’un temps que la meva memòria no recorda,per que va ser molt llarg,  vam tornar perquè ens entro la fam vam agafar el menjar que ens van  proporcionar i ens vam tornar a anar i ja no vam tornar fins alfinal. En  aquest període recorde haver guanyat a Antoni al Escalestrix i estar  gairebé a punt de barallar-me amb uns nois per una estupidesa que em fa  vergonya dir, quan acaba tot, vam recollir tot i el portem al cotxe, del  demes no recorde res per que anava molt cansat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.