Proves Cangur 2011


El dijous dia 24 de març alguns dels alumnes de tercer i quart d’ESO hem fet una eixida a la Universitat Politècnica de València (UPV) per a realitzar unes proves matemàtiques anomenades ‘Proves Cangur’.

Les Proves Cangur són uns exàmens on no es valora estrictament la quantitat de coneixements matemàtics de l’alumne, sinò la facilitat per aplicar-los i resoldre problemes de caràcter lògico-matemàtic.


Hi ha quatre nivells: tercer i quart d’ESO, primer i segon de Batxillerat. Cada nivell té un examen diferent, i aquest està constituït per 30 preguntes ordenades de menor a major dificultat.

L’experiència ha sigut molt satisfactòria; hem viatjat en transport públic, hem gaudit a la Politècnica, hem conegut les seues instal·lacions,….

En la nostra opinió, ens agradaria molt tornar-hi i volem repetir aquesta experiència, ja que hem coincidit amb molta gent i hem conegut la facultat d’Agrònoms. S’han presentat 1027 estudiants.

D’aquest Col·legi han anat 5 alumnes de tercer d’ESO i 5 alumnes de quart d’ESO. Els professors que han acompanyat als alumnes són Ismael Cabero (Matemàtiques) i Baltasar Ortega (FiQ i BiG)


Com a obsequi per participar, a les Proves Cangurs, els alumnes hem rebut un bolígraf, una llapissera, una carpeta, un pin i un diploma.

Us convidem a participar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.