SETMANA CULTURAL

La setmana del 8 al 12 d’abril, el centre va gaudir d’una setmana plena de literatura, poesia, música i cultura literària.

Mireu quin horari hem tingut:

DILLUNS 8 – CONTACONTES

A les 9 hores començàrem amb la decoració de totes les portes de les diferentes etapes.

A les 10 hores començà el primer torn del contacontes infantil organitzat per l’A.M.P.A. i narrat pels alumnes de 5é de primària. A les 10:30 hores hi va haver altre de contacontes.

DIMARTS 9 – MÚSICA

El segon dia d’aquesta setmana cultural, el dedicarem a la música. Vam gaudir d’un concert estructurat en vàries peces musicals i portat a terme des dels més menuts d’infantil fins als majors de l’E.S.O.

DIMECRES 10 – PINTURA

L’alumnat del centre treballà els diferents quadres del pintor valencià Joaquín Sorolla. Una de les coses que hem descobert amb Sorolla és que era un apassionat de la llum del litoral mediterrani i per això molts dels seus quadres estan ambientats a la mar, utilitzant la llum natural. Per poder vore el treball fet, s’ha exposat una xicoteta mostra al pati menut.

DIJOUS 11 – POESÍA

El dijous fou el torn de la poesia, per això tot l’alumnat feren un recital de poemes per als seus companys, fins i tot el nostre director s’animà!

DIVENDRES – DESFILADA LITERÀRIA

Per finalitzar aquesta setmana, l’alumnat d’infantil i primària han vingut disfressats de personatges literaris. A primera hora han explicat als companys de què anaven disfressats mitjançant pistes amagades en una caixa. A les 11:30 hores hem fet una desfilada de disfresses en el pati.

A més, de dilluns a dimecres, l’A.M.P.A. organitzà l’intercanvi de llibres. Els alumnes portaven llibres de casa i els canviaven per altres.

Tots els treballs relitzats en les classes s’han penjat en un mural del pati xicotet del centre per poder vore la programació portada a terme cada dia.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.